Aanmelden andere categorie deelnemers

Helaas is de inschrijftermijn gesloten. Wil je toch nog bijdragen? Neem contact met ons op. 

Contact

Ik ben een

3 + 7 =

PROJECTTEAM

Anne van der Meer

Anne van der Meer

Deelnemerscommunicatie Stichting G1000.nu

Het is de hoogste tijd dat de samenleving mee kan praten en mee kan beslissen over ingewikkelde onderwerpen. Ik vind het belangrijk dat iedereen aan tafel kan zitten en gehoord wordt. Ook de mensen voor wie er drempels zijn om mee te praten. Voor de Stichting G1000.nu ondersteun ik het team met het onderhouden van contact met de deelnemers van diverse burgerberaden.

Mirjam de Pagter

Mirjam de Pagter

Projectcoordinator Stichting G1000

"Als projectcoördinator en adviseur bij de Stichting G1000.nu word ik iedere bijeenkomst weer geraakt door de positieve energie van de deelnemers en de bereidheid om er samen uit te komen. Het thema wonen is precies zo'n complex vraagstuk dat er om vraagt om met elkaar over in dialoog te gaan. Geweldig dat er inmiddels zoveel partners in de regio Zaanstreek-Waterland daar hetzelfde over denken en dat we dit vraagstuk regionaal kunnen oppakken in het Burgerberaad."

Eeke van der Wal

Eeke van der Wal

Projectleider, Parteon

“Burgers voelen zich steeds minder gehoord door professionals en de politiek. Dat is een probleem en dat moet anders! We praten te vaak over en niet mét bewoners. En dat is gek. Al helemaal als we het over wonen hebben. Want het zijn de bewoners die weten hoe het is om ergens te wonen. Die zien waar kansen liggen en hoe het anders kan. Laten we uit die kracht en kennis putten!”

Edy Klaassen

Edy Klaassen

Senior communicatieadviseur, Intermaris

"Iedereen heeft een thuis nodig. Helaas is dat niet voor iedereen haalbaar, want kansen en mogelijkheden zijn ongelijk verdeeld. En dat is een probleem dat in de toekomst alleen maar groter wordt. Ik vind dat we daar iets aan moeten doen. Met z’n allen, voor iedereen. Door te luisteren naar stemmen die anders niet gehoord worden. En samen te werken aan oplossingen die het verschil kunnen maken."

Jentel Daniecke

Jentel Daniecke

Ondersteuner logistiek, Stichting G1000

"Door in gesprek te blijven met elkaar kunnen wij elkaar gaan begrijpen en onze eigen kaders verbreden. Met elkaar verandering tot stand brengen; daar zet ik mij voor in bij G1000Wonen Zaanstreek-Waterland."

Jurre Terhorst

Jurre Terhorst

Strategisch adviseur, Intermaris

"De wooncrisis is een van de grote uitdagingen van onze tijd. Het onderwerp is simpelweg te belangrijk om alleen aan de politiek over te laten. Daarom ben ik heel blij dat we met dit initiatief, G1000Zaanstreek-Waterland, de mensen om wie het gaat, de bewoners, aan het woord kunnen laten."

© G1000Wonen Zaanstreek-Waterland 2024

Doorstroming

Print Friendly, PDF & Email