Er wordt een raadpleging gehouden onder de inwoners van de regio Zaanstreek-Waterland over de toekomst van het wonen. Doe jij mee? De vragen in deze raadpleging zijn samengesteld op basis van de agenda (de thema’s) die de deelnemers bij de start van het Burgerberaad hebben opgesteld. Op 22 april en 25 mei hebben zij verder meegeholpen bij het samenstellen van de vragen.

De regio Zaanstreek-Waterland heeft de langste wachttijd van Nederland voor een sociale huurwoning. Prijzen van koopwoningen blijven stijgen. Plekken om te bouwen zijn lastig te vinden. Ook natuur heeft ruimte nodig. De lastige vraag is: hoe kunnen we de ruimte het beste verdelen? Daar is geen kant-en-klaar antwoord op. Daarom houdt het Burgerberaad zich bezig met de vraag: Hoe ziet wonen in Zaanstreek-Waterland er in de toekomst uit?

En daar hebben zij jouw hulp bij nodig!
Want wat vind jij? Mag er gebouwd worden in natuurgebieden? Moeten inwoners uit de eigen regio voorrang krijgen bij het vinden van een woning? Zouden kantoren omgebouwd mogen worden naar woningen?

Geef je mening!
Help het Burgerberaad door deze raadpleging in te vullen.
Invullen duurt ongeveer 10 minuten. Je kunt de raadpleging tot en met 6 juni invullen.

Stuur je deze oproep voor de raadpleging ook door?

Hoe meer reacties, hoe beter! Dus stuur deze mail ook aan collega’s, familie, vrienden of bekenden die in Zaanstreek-Waterland wonen.

De resultaten van de raadpleging worden meegenomen door het Burgerberaad
In het Burgerberaad bepalen gelote inwoners wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van het wonen. Samen werken zij aan concrete oplossingen. Een groot aantal partners, waaronder woningcorporaties en gemeenten gaan hiermee aan de slag.

Alvast bedankt voor je mening!

Print Friendly, PDF & Email